Brasserie Grebbeoord

Welkom op de

Garden Party (At The Villa)

Op maar liefst vier feestelijke vrijdagavonden vieren wij van 16:00 uur tot 00:00 de zomer in de prachtige tuinen van Brasserie Grebbeoord in onder het genot van BBQ en een drankje.

De internationaal bekende Award Winning DJ Yves Eaux, wiens platen regelmatig in de wereldwijde dance charts staan, zal een heerlijke zomerse Ibiza-stijl set komen draaien vanaf 20.00 uur. Dus dat wordt lekker loungen, genieten en dansen.

Zussz Magazine TV en haar team zullen tijdens deze Garden Party’s voor leuke verrassingen zorgen.

Vrijdagavonden op: 19 juli, 2 augustus, 9 augustus en 16 augustus 

 

KEUZE UIT TWEE SOORTEN TICKETS:

BBQ + COCKTAIL + PARTY TICKET (27,50 p.p. ex fee.)
Met dit ticket ontvangen we je vanaf 16:00 uur met een heerlijke cocktail en nodigen we je uit om lekker te komen eten. Er is een uitgebreide foodcourt en onze chefs staan enthousiast te grillen aan de BBQ.

Uiteraard zijn er ook heerlijke vegetarische opties. Maak je geen zorgen, er is voor ieder wat wils. Ook kunnen we rekening houden met Gluten- en lactosevrije opties. Heb je speciale dieetwensen? Vertel het onze chefs en ze proberen je zo goed mogelijk te helpen. Je bepaalt zelf hoe laat je komt en hoeveel je wilt eten. Hou er echter rekening mee dat de foodcourt en BBQ om 20.00 uur sluiten.

OF

PARTY ONLY TICKET (12,50 p.p. ex fee.)
Met dit ticket ben je van harte welkom vanaf 20.00 uur en dan ben je perfect op tijd! De overige gasten zijn dan al uitgegeten en onze internationaal bekende DJ Yves Eaux zal beginnen met draaien. Het is dus tijd om te dansen! Maak leuke foto’s in onze fotobooth, geniet van spannende cocktails en ontmoet leuke mensen. En… Kijk ook vooral goed om je heen. Het is immers een Garden Party.