Brasserie Grebbeoord

Onze

Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Wij bieden ook mogelijkheden tot het organiseren van een (besloten) feest. Van jubilea, promoties, familie- of verjaardagen, bruiloften, recepties tot diners voor grote gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor een zakelijke bijeenkomst kunt u bij ons terecht.

Ons

Aanbod

Wij verwelkomen u en uw gasten graag. Wij beschikken over een grote zaal met uitnodigende bar, een aansluitende serre en een apart gelegen tuinkamer. We kunnen het eten á la carte serveren, maar we kunnen ook een groepsmenu, een buffet of een borrelplank aanbieden. Een gezellig BBQ-feestje in onze KOTA behoort ook tot de mogelijkheden. En de Tuinkamer is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten (tot 25 personen, zaalhuur: 150 euro per dagdeel).

In het voorjaar zetten we de Partytent op. Die staat op het terras achter onze Villa en blijft staan tot de winter. Dat is een fantastische plek als u een feest wilt geven met veel gasten (50 personen of meer). We hebben daarvoor verschillende arrangementen voor drank en hapjes. 

Is uw belangstelling gewekt en zou u graag uw bijeenkomst bij ons willen organiseren? Vraag dan gerust telefonisch of via villa@grebbeoord.nl een offerte aan. Wij staan u geheel vrijblijvend te woord.

Zakelijke

Meeting

Bent u opzoek naar de ideale locatie voor uw vergadering? Villa Grebbeoord heeft een luxe en stijlvolle vergaderzaal voor 4 t/m 21 personen.

Elke vergadering kunnen wij op maat voor u organiseren. Door onze jarenlange ervaring en de sfeervolle locatie staan garant voor een onvergetelijke vergadering. U kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met extra wensen.

De vergaderruimte is te boeken vanaf 4 t/m 21 personen. U kunt de ruimte boeken via villa@grebbeoord.nl. We ontvangen graag de datum, het aantal personen en het gewenste arrangement

De

Kota

Zin in een heerlijke zomeravond met een goed glas wijn bij een kampvuur of juist behoefte aan een knusse avond met een warm vuur tegen de kou? Met je vrienden en familie kun je nu bij Villa GrebbeOord je privé BBQ Kota huren.

Je hebt een paar uur lang een mooie ruimte om zelf te grillen, te borrelen en vooral om te genieten. Even weg van huis en ook niet in de drukte van andere mensen, creëer je een gezellig en ontspannen moment voor iedereen.

Wij bieden twee BBQ arrangementen aan, Grill en Luxe, en zorgen ervoor dat alles klaar staat als jullie aankomen. Onder de foto’s staat een beschrijving van beide arrangementen.

De Kota is beschikbaar vanaf 10 personen en boeken kan via villa@grebbeoord.nl.
We ontvangen graag de datum, het aantal personen en het gewenste arrangement.