Brasserie Grebbeoord

Onze

Events

Heeft u iets te vieren? Wij bieden ook mogelijkheden tot het organiseren van een (besloten) feest. Van jubilea, promoties, familie- of verjaardagen, bruiloften, recepties tot diners voor grote gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres. 
In de zomermaanden hebben we op het terras achter onze Villa een prachtige Partytent staan. Daar kunnen goede feesten gegeven worden voor kleine en grote groepen.

Ook voor een zakelijke bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Onze Tuinkamer, voorzien van beamer, scherm en flipover, is daarvoor per dagdeel te huur. 

Grebbeoord

Garden party's

Deze zomer organiseren we sfeervolle garden party’s in de prachtige tuinen van Brasserie Grebbeoord. Geniet van live muziek of een DJ die je voorziet van heerlijke beats, terwijl onze keuken je verwent met verrukkelijke gerechten en/of verfrissende drankjes.

Mis geen enkel evenement! Bekijk onze agenda voor alle geplande feesten en zorg dat je erbij bent. Klik op ‘Meer informatie’ voor de volledige planning.

Uw eigen

event

Wij verwelkomen u en uw gasten graag. Wij beschikken over een grote zaal met uitnodigende bar, een aansluitende serre en een apart gelegen tuinkamer. We kunnen het eten á la carte serveren, maar we kunnen ook een groepsmenu, een buffet of een borrelplank aanbieden. Een gezellig BBQ-feestje in onze KOTA behoort ook tot de mogelijkheden. En de Tuinkamer is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten (tot 25 personen, zaalhuur: 150 euro per dagdeel).

In het voorjaar zetten we de Partytent op. Die staat op het terras achter onze Villa en blijft staan tot de winter. Dat is een fantastische plek als u een feest wilt geven met veel gasten (50 personen of meer). We hebben daarvoor verschillende arrangementen voor drank en hapjes. Ter indicatie van de prijs:
* een drank-arrangement kost tussen de 5 en 20 euro per persoon per uur. De prijs is afhankelijk van het soort drank, het aantal uren en de grootte van de groep;
* een ronde met hapjes kost tussen de 7 en 15 euro per persoon, die prijs is afhankelijk van het soort hapjes en het aantal personen.

Is uw belangstelling gewekt en zou u graag uw bijeenkomst bij ons willen organiseren? Vraag dan gerust telefonisch of via villa@grebbeoord.nl een offerte aan. Wij staan u geheel vrijblijvend te woord.